123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
 
Telefoon: 0294-787127
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Beginner

 

De goedkoopste 3D-printer voor beginners kopen

Bestel voordelig een 3D-printer die geschikt is voor beginners. Op deze pagina hebben wij een aantal 3D-printers geselecteerd die ideaal zijn voor beginners. Deze 3D-printers zijn niet duur en hebben de perfecte functies voor starters. Hierdoor kunt u snel en moeiteloos aan de slag met het tot leven brengen van uw creatieve ideeën. Snel besteld is snel geleverd

1 - 12 van 12

Bestel eenvoudig een 3D-printer voor beginners

Bent u nieuw in de wereld van het 3D-printen? Dan kan het een hele klus zijn om de juiste 3D-printer te vinden. Er zijn er zo veel op de markt en ze hebben allemaal hun eigen kwaliteiten en functies. Om het makkelijker te maken hebben wij 3D-printers op een rijtje gezet die ideaal zijn voor beginners. Deze komen met functies die zeer handig zijn wanneer u net begint met 3D-printen. Wilt u meer weten over de printers op deze pagina, lees dan hieronder meer of bestel hierboven direct de 3D-printer die voldoet aan uw wensen.

3D-printers voor beginners: ons assortiment

Wij hebben verschillende 3D-printers voor beginners in ons assortiment. Bij het selecteren hebben wij gelet op gebruiksvriendelijkheid, functies, kwaliteit en natuurlijk de prijs. Hieronder hebben wij ons assortiment en de merken die wij aanbevelen voor beginners op een rijtje gezet:

  • Creality: het merk Creality is zeer bekend binnen de wereld van het 3D-printen en erg geliefd. Creality levert producten van hoge kwaliteit, voor een betaalbare prijs. Dankzij het brede aanbod zit er voor iedere beginner een geschikte 3D-printer tussen. Het is ook mogelijk om uw 3D-printer nog verder uit te breiden met extra’s, waardoor u nog meer mogelijkheden heeft.
  • Bambu Lab: voor gebruiksvriendelijke 3D-printers is Bambu Lab een uitstekende keuze. U heeft de keuze tussen printer met of zonder behuizing. Ook is het mogelijk om met meerdere kleuren tegelijkertijd te printen met een AMS, het multimateriaal systeem van Bambu Lab). Hierdoor hoeft u niet handmatig spoelen te wisselen.
  • Flashforge: Flashforge heeft een breed assortiment 3D-printers. Veel van deze printers zijn plug-and-play, waardoor u meteen aan de slag kunt. Dit maakt deze printers een uitstekende keuze voor beginners.
  • Voxelab: de Aquila serie van Voxelab bevat snelle en sterke 3D-printers. Daarnaast zijn deze printers gebruiksvriendelijk en kunnen ze makkelijk bestuurd worden. Zo brengt u eenvoudig uw 3D-modellen tot leven.
  • Geeetech: de Geeetech Color Mixing 3D-printer is ideaal voor het printen met meerdere kleuren of materialen tegelijkertijd. Dankzij het modulaire design heeft u de printer zeer snel in elkaar gezet, wat de printer geschikt maakt voor beginners.

Dankzij de ruime keuze aan merken en 3D-printers zit er altijd eentje tussen die aansluit bij uw wensen. Alle 3D-printers op deze pagina zijn zeer geschikt voor beginners, waardoor u met een gerust hart aan de slag kunt.

Handige 3D-printer functies voor beginners

Als beginner kan het lastig zijn om te weten waar u op moet letten bij het aanschaffen van een 3D-printer. Er zijn veel verschillende functies die een 3D-printer kan hebben en niet elke printer heeft dezelfde. Daarnaast kan het zijn dat u niet alle functies nodig heeft. De functies die een printer heeft kunnen een grote rol spelen in het bepalen welke 3D-printer de beste keuze is voor u. Wij hebben een aantal functies op een rijtje gezet die handig kunnen zijn voor beginners. Zo kunt u kijken welke functies u belangrijk vindt en zo een weloverwogen keuze maken.

  • Automatische bedleveling: voordat u begint met printen is het belangrijk dat uw bed level is. Dit houdt in dat er overal dezelfde ruimte zit tussen uw nozzle en het printbed. Wanneer dit niet het geval is kunt u problemen tegenkomen tijdens het 3D-printen, waardoor uw print kan mislukken. Vroeger was het normaal om de bedleveling handmatig af te stellen voordat u begon met printen. Tegenwoordig zijn er gelukkig veel 3D-printers op de markt die voorzien zijn van automatische bedleveling. Hierdoor hoeft u dit niet meer handmatig te doen en is uw 3D-printer altijd perfect afgesteld. Zo voorkomt u problemen en kunt u zonder stress aan de slag.
  • Filament detectie: een van de functies die voor kunnen komen op een 3D-printer is filament detectie. Deze functie houd het filament in de gaten om er zeker van te zijn dat er geen fouten zijn. Zo kan de filament detectie een seintje geven op het moment dat het filament op is, zodat u dit kunt vervangen.
  • ‘Power loss recovery’/’Resume printing’: sommige 3D-printers komen met een ‘power loss recovery’ of ‘resume printing’ optie. Deze functies maken het mogelijk om uw 3D-print te hervatten na het uitvallen van de stroom. Zo kunt u eenvoudig verder met uw 3D-print.
  • Multimaterial printing: wanneer u graag prints met meerdere kleuren wilt maken, kunt u kijken naar 3D-printers die printen met meerdere materialen ondersteunen. Met deze printers kunt u meerdere kleuren of soorten filament tegelijkertijd in de printer laden. De printer zal dan automatisch wisselen tussen de verschillende kleuren of soorten. Hierdoor hoeft u niet meer handmatig rollen filament te wisselen en kunt u toch kleurrijke 3D-prints maken.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een plug-and-play 3D-printer. Deze printers worden bijna volledig of volledig geassembleerd geleverd. Hierdoor hoeft u zelf niet veel meer te doen en kunt u snel beginnen met het maken van uw eerste 3D-prints.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke 3D-printers zijn geschikt voor beginners?

Er zijn veel gebruiksvriendelijke 3D-printers op de markt die ideaal zijn voor beginners. U kunt hierbij letten op handige functies zoals automatisch bedleveling en filament detectie, die het u nog makkelijker maken. Om een overzicht te hebben van 3D-printers die geschikt zijn voor beginners, hebben wij ze hierboven op een rijtje gezet.

Welke merken hebben 3D-printers voor beginners?

Onder andere merken als Creality, Bambu Lab en Flashforge hebben 3D-printers die geschikt zijn voor beginners. 123-3D heeft een overzicht gemaakt van 3D-printers die wij aanbevelen voor beginners. Hierbij hebben wij gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid, functies, kwaliteit en natuurlijk de prijs.

Waar kan ik goedkoop een 3D-printer voor beginners kopen?

Een 3D-printer van hoge kwaliteit en geschikt voor beginners vindt u bij 123-3D.nl. Ons assortiment bevat topmerken als Creality, Flashforge en Bambu Lab. Naast 3D-printers vindt u bij ons ook allerlei andere soorten accessoires om uw 3D-printervaring compleet te maken.


Heeft u nog vragen over 3D-printers voor beginners? Of heeft u specifieke vragen over een van de merken op deze pagina? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.