123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
 
Telefoon: 0294-787127
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

BIQU CryoGrip Build plate voor Bambu Lab

€ 29,50 (Incl. 21% BTW)
(€ 24,38 Excl. 21% BTW)
beperkte voorraad
Product Merk - BIQU
Omschrijving
Deze BIQU CryoGrip buildplate voor Bambu Lab maakt gebruik van een revolutionair 7 lagen ontwerp. Hierdoor is het mogelijk om op kamertemperatuur te printen met een uitstekende eerste laaghechting. Zo kunt u eenvoudig fantastische resultaten behalen zonder warping.

7 lagen ontwerp
De 7 lagen van deze plaat werken samen om uitstekende prestaties te kunnen leveren. De middelste laag is gemaakt van ferromagnetisch verenstaal om de vervorming van uw prints tegen te gaan. Ook zullen de randen van de plaat niet omhoog komen bij het maken van grote 3D-prints. Aan beide kanten van deze plaat zit een laag die zorgt voor een verbeterde hechting tussen het verenstaal en de top coat. Daarna volgt aan beide kanten een impact- en corrosieresistente laag. Tot slot hebben zowel de bovenkant als de onderkant van de plaat een speciale coating voor extra sterke hechting.

Overige functionaliteiten
Deze plaat is speciaal ontworpen om PLA op kamertemperatuur te printen, waardoor de extruder niet oververhit raakt en verstoppingen worden voorkomen. Met slecht 50 W verbruikt is deze plaat een duurzamere keuze dan standaard verwarmde printplaten. Om de hechting van de plaat weer herstellen kunt u deze eenvoudig afnemen met water. Uw 3D-prints zijn eenvoudig te verwijderen door de plaat licht te buigen. De plaat is 257 x 257 mm en is geschikt voor de X1/P1/A1 3D-printers van Bambu Lab. Let op: Frostbite is niet geschikt voor ABS & TPU
Specificaties
Merk: BIQU Ons Artikelnr: DAR01860
Afmetingen: 257 x 257 mm (LxB)
Let op: Dit artikel wordt in de 3de week van oktober verwacht.