123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
 
Telefoon: 0294-787127
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

BigTreeTech Panda PWR

€ 44,50 (Incl. 21% BTW)
(€ 36,78 Excl. 21% BTW)
beperkte voorraad
Product Merk - BigTreeTech
Omschrijving
Maak het uzelf makkelijk met de Panda PWR van Bigtreetech. Deze slimme stroom management module is van een afstand via wifi te besturen, waardoor u te allen tijde de stroom in de gaten kunt houden en uit kunt zetten. De mogelijkheid om real-time uw stroomverbruik en kosten in de gaten te houden maakt de Panda PWR ook ideaal voor printfarms. Deze module is geschikt voor Creality Ender/K1, Anycubic Kobra en Bambu Lab 3D-printers.

Gebruiksvriendelijk
U kunt de Panda PWR eenvoudig besturen via uw mobiel of de Panda Touch. Verbind de Panda PWR met uw 3D-printer en het stopcontact. Wanneer het blauw indicatielampje begint te schijnen kunt u verbinden met het ‘PandaPWR’-netwerk en het standaard wachtwoord 987654321. Het is aan te raden dit wachtwoord te veranderen na de eerste keer inloggen. Nadat de set-up pagina is geopend kunt u uw eigen netwerk selecteren. De Panda PWR heeft 3 USB-poorten voor verbeterde ondersteuning. USB1 in te besturen, wat deze het meest geschikt maakt voor apparaten die niet contant stroom nodig hebben, zoals USB-licht strips en USB-ventilatoren. USB2 staat altijd aan en is dus ideaal voor apparaten die voortdurend stroom nodig hebben.

Combineer met de Panda Touch
De Panda PWR is ook te gebruiken in combinatie met de Panda Touch, waarmee u nog efficiënter te werk kunt gaan. Door 3D-printers afzonderlijk aan te sluiten op een Panda PWR kunt u met de Panda Touch de stroom van maximaal 10 3D-printers besturen, waardoor u uw proces kunt stroomlijnen. Wanneer u uw Panda PWR met uw Panda Touch wilt verbinden moet u de ‘+’ op uw Panda Touch klikken en de Panda PWR in de buurt houden. Druk de ‘bind’-knop in totdat het lampje blauw kleurt. U krijgt een bevestigingspop-up op de Panda Touch en het indicatielampje zal groen kleuren.

Overige functionaliteiten
De Panda PWR is van hoogwaardige materialen gemaakt. De volledig koperen hitteafvoer en de robuuste bescherming tegen overspanning, overstroom en kortsluitingen. Hierdoor is dit product zeer veilig en levert het uitzonderlijke prestaties. Deze module is goedgekeurd en bevat CE en FCC-certificaties.
Specificaties
Merk: BigTreeTech Ons Artikelnr: DAR01858
Ingangsspanning: 100-240V
Let op: Dit artikel wordt in de 3de week van oktober verwacht.