123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Creality 3D Falcon2 Pro 40W

€ 1.739,00 (Incl. 21% BTW)
(€ 1.437,19 Excl. 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Creëer fantastische laser gegraveerde of laser gesneden objecten met de Creality Falcon2 Pro van Creality. De ingebouwde camera aan de bovenkant zorgt ervoor dat u uw materiaal goed kunt uitlijnen. Dankzij de doorzichtige deksel is het mogelijk om uw project tijdens het graveren in de gaten te houden. Breng uw creatieve ideeën tot leven met deze lasersnij- en lasergraveermachine met een oppervlak van 400 x 415 mm. De Falcon2 Pro is uitermate geschikt voor zowel kleine projecten als voor batches. Hierdoor blijven de mogelijkheden eindeloos.

Veiligheid voorop
De machine maakt gebruik van controles op maar liefst 5 manieren. Hierdoor kunt u zorgeloos en veilig aan de slag met uw project. De vlamdetectie indicator zal rood gloeien, een alarm geven en de machine onmiddellijk stoppen op het moment dat er een vlam gedetecteerd wordt. De luchtstroming wordt in de gaten gehouden zodat u dit op elk gewenst moment kunt aanpassen aan uw specifieke project. Op het moment dat de lens te vies is zal er een alarm afgaan, waarna u deze schoon kunt maken. Zo wordt de levensduur van de lens verlengd en hoeft u deze minder vaak te vervangen. Daarnaast heeft de Falcon2 Pro een FDA-klasse 1 veiligheidscertificaat.

Krachtig & compact
Maak gebruik van de krachtige laser die deze machine heeft. Met de 40 W laser module kan een 20 mm lindehouten plaat in slechts één keer worden doorgesneden. Ook past de Falcon2 Pro in elke kamer dankzij het compacte formaat. De deksel kan er eenvoudig vanaf worden geschoven zodat u makkelijk bij uw gegraveerde project kunt. Aan de onderkant bevindt zich een lade waarin de afgesneden stukken worden verzameld, zodat u deze snel en eenvoudig kunt opruimen na gebruik van de machine.

Overige functies
De Falcon Pro2 werkt samen met meerdere systemen en software, zoals MacOS, Windows, Lightburn en LaserGRBL. Het is ook mogelijk om offline een creatie aan te zetten door gebruik te maken van een TF-kaart. In combinatie met de ‘Rotary Kit Pro’ kunt u ook eenvoudig ronde objecten graveren. Tot slot zorgt het luchtzuiveringssysteem ervoor dat er geen stof, rook of schadelijke geurtjes de lucht in komen.

Let op: de alarmfunctie staat automatisch uit. Zet deze eerst aan als u wenst gebruik te maken van deze functie.
Specificaties
Merk: Creality 3D Gewicht: 18,56 kg
Afmetingen: 664 x 570 x 328,4 mm (LxBxH) Video: Promo video
Vermogen: 10 W Ons Artikelnr: DKI00260
Voltage: 24 V