123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787127
Fax: 0294-787124
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Creality Space Pi Filament Dryer Plus

Pre-Order
€ 99,95 (Incl. 21% BTW)
(€ 82,60 Excl. 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Haal het meeste uit uw 3D-prints met de Creality Space Pi Filament Dryer Plus. Deze box zorgt ervoor dat uw filament in optimale conditie is wanneer u ermee gaat printen. Zo bent u verzekerd van fantastische prints die zonder problemen geprint worden. De Space Pi Plus droogt het filament tijdens het printproces, zodat u geen last meer heeft van verstoppingen, slechte hechting en het verschuiven van lagen. Door deze box met een high speed filament en printer te combineren heeft u een nog betere high speed printervaring met geweldige resultaten. Met de Plus versie van deze droogbox is het mogelijk om 2 spoelen tegelijkertijd te drogen, waardoor u deze box ook uitstekend voor 2 printers kunt gebruiken.

Uniforme temperatuur & droging
Deze box maakt gebruik van het geavanceerde PTC-verwarmingssysteem dat zorgt voor een uniforme droging van het filament. Het is een duurzame, energiebesparende en ecovriendelijke manier van verwarmen. De ingebouwde ventilator zorgt ervoor dat de warme lucht van het verwarmingssysteem 360° wordt verspreid, waardoor al het vocht uit het filament wordt getrokken. Maak gebruik van de 1 van de 12 vooraf ingestelde instellingen voor specifieke filamenten. Ook kunt u zelfstandig de temperatuur wisselen tussen 45 °C en 70 °C.

Makkelijk in gebruik
Het 4 inch LCD-scherm maakt het makkelijk om de droger te bedienen. Zo kunt u eenvoudig een countdown zien en de temperatuur en luchtvochtigheid in de box in de gaten houden. De timer kan ingesteld worden tussen 0 en 48 uur, zodat u er zeker van bent dat uw filament optimaal gedroogd is. U hoeft na een stroomuitval niet opnieuw alle instellingen in te voeren, omdat de Space Pi de materiaal- en temperatuurinstellingen onthoudt. Het is zelfs mogelijk deze machine te gebruiken met zowel 1,75 als 2,85 mm filament.
Specificaties
Merk: Creality 3D Ons Artikelnr: DAR01559
Pre-Order: dit artikel wordt 3e week Juli 2024 verwacht.