123-3D - 3D Printers en 3D filament - Homepage logo
123 3D B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
 
Telefoon: 0294-787127
E-mail: info@123-3D.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Cameras

 

De goedkoopste camera voor uw 3D-printer kopen

Bestel voordelig een camera voor uw 3D-printer. Dankzij de camera kunt u uw 3D-printer in de gaten houden tijdens het printen en time lapse video’s maken. Ook komen sommige camera’s met extra handige functies, zoals AI-detectie, wat kan helpen met het detecteren van problemen. Tot slot zijn er camera’s waarmee u meteen uw 3D-printer op afstand kunt bedienen.


Bestel eenvoudig een camera voor uw 3D-printer

Het is niet altijd mogelijk om in de buurt van uw 3D-printer te blijven om een oogje in het zeil te houden. Daarom is het extra handig als u dit van een afstand kunt doen. Door een camera aan te sluiten kunt u makkelijk uw 3D-printer en print in de gaten houden, waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast brengen de meeste camera’s handige functies met zich mee. Zo maken sommige camera’s gebruik van AI-detectie, waardoor fouten worden voorkomen, en maken andere camera’s het mogelijk om de 3D-printer van een afstand te besturen. Wilt u meer weten over de camera’s in ons assortiment, lees dan hieronder verder of bestel hierboven direct de camera die u zoekt.

Camera’s voor 3D-printers: ons assortiment

Wij hebben verschillende camera’s voor 3D-printers in ons assortiment. Wij hebben hieronder ons assortiment en de merken die wij verkopen voor u op een rijtje gezet:
  • Creality: de camera’s van Creality maken uw printproces makkelijker. Deze camera’s komen vaak met extra functies zoals AI-detectie, die fouten detecteert. Op het moment dat er een fout wordt gedetecteerd, zal het printen worden gepauzeerd. Zo worden verdere problemen voorkomen en hoeft u uw 3D-print niet opnieuw te maken.
  • Flashforge: van Flashforge hebben wij camera’s als originele vervangingsproducten beschikbaar. Deze camera’s kunnen gebruikt worden als vervanging wanneer uw huidige camera niet meer optimaal werkt.
  • Mintion: bent u op zoek naar een veelzijdige camera die compatibel is met veel verschillende printers? Dan is een camera van Mintion misschien een optie voor u. Deze camera’s zijn eenvoudig te installeren en maken het mogelijk om niet alleen uw 3D-print in de gaten te houden, maar ook om uw 3D-printer van een afstand te bedienen.
  • Raspberry Pi: om uw Raspberry Pi uit te breiden hebben wij camera borden, waarmee u eenvoudig video’s kunt maken.

Dankzij de ruime keuze zit er altijd een passende camera tussen voor uw 3D-printer. Alle camera’s geven u de mogelijkheid om uw 3D-prints van een afstand in de gaten te houden. Zo kunt u te allen tijde uw 3D-printproces bekijken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een camera voor mijn 3D-printer voor gebruiken?

Een camera zorgt ervoor dat u uw 3D-prints van een afstand in de gaten kunt houden. Ook kunt u met een camera time lapse video’s maken, fouten detecteren en soms zelfs uw 3D-printer besturen. Hierdoor heeft u de volledige controle over uw 3D-printer, ongeacht waar u bent.

Kan ik een camera van een ander merk gebruiken?

Sommige camera’s werken alleen met 3D-printers van hetzelfde merk. Toch zijn er ook camera’s die wel met 3D-printers van verschillende merken werken. Om er zeker van te zijn dat de camera die u op het oog heeft ook werkt met uw 3D-printer, is het aan te raden goed de beschrijving te lezen.

Waar kan ik goedkoop een camera voor mijn 3D-printer kopen?

Een camera voor uw 3D-printer van hoge kwaliteit vindt u bij 123-3D.nl. Ons assortiment bevat topmerken als Creality, Flashforge en Mintion. Naast camera’s vindt u bij ons ook allerlei andere soorten accessoires voor uw 3D-printer.

 

Heeft u nog vragen over camera’s voor uw 3D-printer? Of heeft u specifieke vragen over een van de merken op deze pagina? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.